Over APTS

APTS is een onafhankelijk, internationaal opererend bureau actief op het gebied van kwaliteitscontrole tijdens de installatie en het testen van funderingselementen.

APTS is in september 2010 opgericht en acteerde tot januari 2012 onder de handelsnaam AnkerPaalTestServices. Sinds januari 2012 werken IFCO en BMNED/GSNED in samenwerkingsverband onder de naam APTS. Voor zowel IFCO als voor BMNED/GSNED betekende dit een uitbreiding van het dienstenpakket en werd de naam van de alliantie omgedoopt naar All Piles Testing Services. Vanuit deze vennootschap worden heden ten dage allerhande funderingspalen en ankers getest middels bezwijkproeven, geschiktheids- en controleproeven, zowel statisch als dynamisch als statnamic evenals rapid load tests en tests voor MV-palen.

De uitvoerende partijen binnen APTS hebben ook al voor oprichting van APTS vele jaren actieve ervaring op het gebied van proefbelastingen opgebouwd. Dit maakt APTS tot een sterke partner waar alle in elkaar grijpende facetten betreffende proefbelastingen, uitvoeringscontrole, analyse van het last-verplaatsingsgedrag en rapportage bij elkaar zijn gebracht.

Heeft u een vraag?

Dan kunt u onderstaand formulier invullen.

Max. 10,00MB