Nieuwe website komt eraan!

Binnenkort zullen wij onze nieuwe website aan u presenteren. Weer een nieuwe mijlpaal binnen onze organisatie. Omdat tijd en ontwikkelingen niet stilstaan zal onze nieuwe website weer helemaal van deze tijd zijn en geschikt voor alle media.

Naast de gebruikelijke informatie zal deze site zich meer richten op de plaatjes bij de praatjes en de informatie die u zoekt zal sneller gevonden worden. Daarnaast wordt het nog makkelijker om ons te bereiken. Wij zijn er zeker van dat wij u middels onze nieuwe website nog beter van informatie kunnen voorzien en bieden u de mogelijkheden om ons nog makkelijker te contacteren. Op deze manier kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Hopelijk mogen wij u binnenkort op onze nieuwe site verwelkomen!

Misschien ook interessant

Bekijk hieronder een greep uit onze andere berichten

  • Bedrijfssluiting tijdens de feestdagen

    In verband met de feestdagen is ons bedrijfsbureau tijdelijk gesloten van maandag 26 december 2022 tot en met vrijdag 6 januari 2023. 
    Vanaf maandag 9 januari 2023 staan wij weer volledig tot uw beschikking.
    Voor dringende zaken mag u contact opnemen met Michael de Nijs ( +31 618 013 412).

    Directie en medewerkers van APTS wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2022!

  • Nieuwe website online!

    Met trots presenteren wij u onze nieuwe website. Een nieuwe mijlpaal binnen onze organisatie. Omdat tijd en ontwikkelingen niet stilstaan is onze nieuwe website weer helemaal van deze tijd en geschikt voor alle media. In samenwerking met Studio iBiZZ hebben wij deze site tot stand kunnen brengen, evenals de sites van GSNED en BMNED (aan deze laatste wordt op dit moment nog de laatste hand gelegd).

    Naast nieuws en een selectie van onze projecten vindt u een overzicht van ons materieel en de diensten die wij aanbieden. Gaandeweg zullen wij meer toevoegen. De nieuwe site zal misschien even wennen zijn, maar is visueel aantrekkelijker dan de voorganger en een stuk gebruiksvriendelijker.

  • Bedrijfssluiting tijdens feestdagen

    In verband met de feestdagen is ons bedrijfsbureau tijdelijk gesloten van maandag 24 december 2018 tot en met vrijdag 4 januari 2019. Vanaf maandag 7 januari 2019 staan wij weer volledig tot uw beschikking. Voor dringende zaken mag u altijd contact opnemen met Michael de Nijs ( +31 618 013 412).

    Management en personeel van GSNED / BMNED wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2019!